Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Ankastre Set Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

21-01-2021 16:15
Ankastre Set Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Ankastre Ürün Alırken Nelere Dikkat Edilmeli

 

Moden çizgilere sahip yeni ev ve ofis tasarımlarında ankastre ürünler klasik beyaz eşyalara göre üstünlüğü ele geçirmiş durumda. Ankastre Ürünler görsellik ve performans açısından sıkça tercih edilmeye başlamış vaziyette. Üreticiler her geçen gün yeni teknolojik özelliklere sahip ürünleri piyasaya çıkartarak üzün zincirine yenisi ekliyor hal böyle olunca onlarca ürün arasından doğru ürünü seçmek hayli güç hale geliyor.

Ankastre Davlumbaz Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Ankastre denilince ilk akla gelenlerden birisi şüphesiz ankastre davlumbazlardır.

·Satın almayı düşündüğünüz Ankastre davlumbaz yerleştireceğiniz bölme ebatlarına uygun mümkünse sağ ve sol tarafında en az 1 cm boşluk kalacak şekilde seçilmelidir.Bu sayede rahatça monte edilebilir.

• Davlumbazlarda parmak izi bırakmama ve leke tutmama özelliği tercih sebepleri arasındadır.

• Ankastre mutfak eşyaları içerisinde yer alan davlumbazda ise dikkat edilen bir diğer husus ise yine dış yüzeyinin ısınma sonucu eli yakacak derecede ısınıp ısınmadığıdır.
• Ankastre davlumbazda en önemli özelliği ise emiş gücünün iyi ve yeterli olmasıdır. Kaliteli bir davlumbaz amacına uygun olarak motor gücü sayesinden mutfağınıza oluşan yemek kokusunu anlık olarak tahliye edebilmelidir. Motor gücüne paralel olarak ses seviyesi de önem arzetmektedir, 40-50 db arasında değerlere sahip ankastre davlumbazları tercih etmek faydanıza olacaktır.

• Davlumbazın yağ filtreleri yıkanabilir özellikte olmalıdır bu sayede gerek el ile gerekse makineye atarak kolayca temizleyebilmelisiniz.Zira filtrede biriken yağ çok inatçı hale gelebilmektedir.

• Otomatik kapanma özelliği; zamanlayıcı sayesinde, davlumbaz pis kokuyu tahliye ettikten sonra otomatik olarak kapanarak gereksiz elektrik sarfiyatının önüne geçmelidir.

 

Ankastre Ocak Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Mutfağın olmazsa olmazlarının başında gelenlerden biri de ocaktır.
•Ocakların yüzeyini oluşturan bir çok materyal çeşidi vardır. Bazı yüzeyler ekstra keke tutmazlık ve iz bırakmama özelliğine sahiptir.

• Ankastre ocak genişliğine de dikkat edilmelidir, geniş ocaklarda tencereleri aynı anda bütün gözlerde kullanma imkanına sahip olabilirsiniz.
• Ankastre ocak satın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli özellik diyebileceğimiz nokta ise otomatik emniyet kilididir. Bu özellik sayesinde mutfağınızda ocağınızı açık unutsanız bile sistem otomatik kendisini pasife alır ve gaz akışını keser. Bu sayede hem ailenizi hem de mutfağınızı koruyabilmektesiniz.
• Ankastre ocakları hem gazlı hem de elektrikli olması önemli bir kriteri oluşturmasa da enerji türünün eksikliği durumunda diğer gözün (örneğin elektrikle çalışan göz) devreye girmesi işinizi kolaylaştırmaktadır.
• Ocakta bulunan Wok gözü yemeklerinizi daha yoğun ateşte pişirmenize olanak vermektedir.

• Son olarak ocağın ızgaralarının yıkanabilir olması (bulaşık makinesinde) yine temizliğini kolaylaştırmaktadır.

Ankastre Fırın Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Yemek,tatlı ve böreklerin üretim yeri olan fırınlar kalitelerine bağlı olarak mükemmel sonuç sunmaktalar. Son dönemde kullanıcılar Kombi fırınları tercih etmekteler. Hem mikrodalga hem de normal fırını bünyesinde bulunduran ankastre ürünler yer tasarrufu açısından da büyük kolaylık sağlamaktadır. Fırınların pişirme fonksiyonlarının çok olması size istediğiniz yemeği yapmanızda yardımcı oalcaktır. Buhar destekli fırınlar pişirme teknolojisi sayesinde. Dışı çıtır, içi yumuşak, daha kabarık hamur işleri yapabilirsiniz. Buhar gücü ile pişen yumuşak et ve tavuk yemekleri


• Ankastre fırında dikkat edilmesi geren bir özellik ise fırının iç aydınlatma sistemidir. Fırın yeterli aydınlatmaya sahip olmalıdır , kapağı açmadan yemeğin durumunu kontrol etmeye imkan vermelidir.Çünkü fırının kapağının açılması kaybına neden olmaktadır.
• Fırınların hızlı ısınıp hızlı soğuması önemlidir bu nedenle kullanılan materyal önem arzetmektedir.
• Ankastre fırınlarda Turbo fonksiyonun olması ısının eşit bir şekilde fırına yayılmasına imkân tanırken tatlılarınızın her tarafına eşit ısı dağılımı gerçekleşmektedir.

 

Teleskopik ray sistemi sayesinde tepsilerinizi fırından kolay çıkarabilirsiniz.

Bütçenize en uygun Arçelik bulaşık makinesine karar verdiyseniz, beyaz eşya kategorimizden yüzlerce Arçelik bulaşık makinesi fiyat ve modellerine göz atabilirisiniz.Arçelik bulaşık makinenizi peşin fiyatına taksit imkanı-havale seçeneği ile  satın alabilir, ücretsiz kargo-montaj hizmetinden yararlanabilirsiniz. Dilerseniz Arçelik güvencenizi ek garanti fırsatıyla uzatabilirisiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.