Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Arçelik revizyonlu ürün nedir

30-12-2020 10:26
Arçelik revizyonlu ürün nedir

Revizyonlu Ürün Nedir?

Beyaz eşya ya da elektronik ürünlerde revizyonlu ürün ya da refurbished ibaresi ile sıklıkla karşılaşıyoruz ve genellikle tüketiciler bunu ‘Defolu’ ürünlerle bir birine karıştırmaktadır.Ancak Arçelik Revizyonlu ürünler kabaca, ürün üretimden çıkıp satışa sunulmadan oluşan düşme devrilme gibi arıza ya da hasar durumlarından ötürü, fabrika tarafından kusurunun ortadan kaldırılarak tekrar satışa sunulmasıdır. Yani ürün Arçelik tarafından yenilenip gerekli kalite kontrollerin yapılıp 'revizyonlu ürün' etiketiyle tekrar satışa sunulmaktadır. Son kullanıcının bir ürünün revizyonlu  ürün olup olmadığını ayırt etmesi çok güçtür ancak Arçelik revizyonlu ürünlerinde kutu üzerinde ‘revizyonlu ürün’  ibaresi bulunmaktadır.Bazı ürünlerde nadiren kozmetik olarak, yüzeysel hatalar olabilmektedir. 

Revizyonlu ürünlerin Garanti Kapsamı ve Süresi

Arçelik Revizyonlu ürünlerin garantisi süresi 2 YILDIR.2 yıl süresince diğer ürünlerin garanti şartları aynı şekilde REVİZYONLU ürünler içinde geçerlidir revizyonlu ürünlere ek garanti yapılamaz..Örneğin ürün evinize ulaştı ve teknik servis kurulum için geldi kurulum anında, ürün çalışmadı. Böyle bir durumda yetkili servis cihazı çalışır hale getirip teslim etmek durumundadır. Aksi takdirde Yetkili servis tarafından iade raporu düzenlenip ürün bedeli arçelik tarafından hesabınıza yatırılmaktadır.

Revizyonlu ürünlerin Nakliye ve Montaj hizmeti

Arçelik Revizyonlu ürünler direkt dağıtım deposundan bulunduğunuz yerdeki en yakın yetkili Arçelik Yetkili Servisine teslim edilmektedir. Ürün yetkili servise ulaştıktan sonra kurulum yapılacaktır. Nakliye ve Kurulum hizmeti ücretsizdir. Ürünün size ulaşma süresi ortalama 10-15 gün civarındadır.

 Revizyonlu Ürün Tercih Edilebilir mi ?

Fiyat performans açısından değerlendirildiğinde Arçelik revizyonlu ürünler revizyonsuz ürünlere oranla yüzde 10-15 arası daha uygun etiket fiyatına sahip olmak zorundadır. 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.